składnik: Charcoal Powder / Węgiel aktywny z bambusa – w kosmetykach

Charcoal Powder / Węgiel aktywny z bambusa Charcoal Powder: Węgiel aktywny z bambusa: adsorbent – pochłania wilgoć, pot i sebum; wiąże toksyny i zanieczyszczenia. Oczyszcza i zwęża pory, matuje i reguluje wydzielanie sebum, zmniejsza przetłuszczanie włosów. Działa antybakteryjnie, przeciwtrądzikowo i dezodoryzująco. Łagodzi i goi drobne rany, podrażnienia, ukąszenia owadów, swędzące wysypki. Wygładza i regeneruje...

Scroll to top