składnik: Hippophae Rhamnoides (Sea buckthorn) Fruit Oil / Olej z owoców rokitnika / Olej rokitnikowy – w kosmetykach

Hippophae Rhamnoides (Sea buckthorn) Fruit Oil / Olej z owoców rokitnika / Olej rokitnikowy Hippophae Rhamnoides (Sea buckthorn) Fruit Oil  – Olej z owoców rokitnika; antyoksydant i bogate źródło witaminy A i E oraz minerałów i flawonoidów, a także kwasu palmityno-oleinowego (Omega-7); ma właściwości gojące i regenerujące, nawilża, natłuszcza i wzmacnia naczynia krwionośne oraz...

Scroll to top