składnik: Inulin / Inuline / Inulina – w kosmetykach

Inulin / Inuline / Inulina Inulin / Inuline / Inulina – Polisacharyd występujący w cykorii i topinamburze. Naturalny prebiotyk: sprzyja rozwojowi przyjaznych bakterii, zapobiegając wzrostowi szkodliwych. Wzmacnia naturalną barierę ochronną skóry, niwelując tym samym ryzyko infekcji i chorób skórnych, alergii i podrażnień. Zastępuje ropopochodną parafinę w kosmetykach dla dzieci. Recenzje kosmetyków, informacje ich o...

Scroll to top