składnik: Crocus Sativus (Saffron) Flower Extract / Wyciąg z szafranu – w kosmetykach

Crocus Sativus (Saffron) Flower Extract / Wyciąg z szafranu Crocus Sativus (Saffron) Flower Extract – Wyciąg z szafranu: zawiera liczne kartenoidy i flawonoidy, a także wapń, magnez, fosfor, potas, kwas foliowy. Jest przeciwutleniaczem neutralizującym działanie wolnych rodników i opóźniającym procesy starzenia się skóry. Głęboko nawilża, działa bakteriobójczo i przeciwzapalnie, poprawia krążenie, redukuje podrażnienia i...

Scroll to top